“TEBDEMIR DUX Y REX”, PRESENTACIÓ A RIBA-ROJA DE TÚRIA

CULTURA
✍️L’escriptor Ricardo J. Montés Ferrero presentarà el divendres 24 de març la seua novel·la TEBDEMIR DUX I REX, la història novel.lada del visionari que va governar un regne cristià dins del califat de Damasc. Aquesta novel·la és l’apassionant relat sobre el Dux que va estendre la seua governança més enllà de la invasió àrab i que va construir a Riba-roja de Túria, l’esplèndid palau del qual hui es conserva el jaciment arqueològic del Pla de Nadal.
▶ Aquest fet va ser possible gràcies al Pacte de Tudmir, també conegut com a Tractat d’Oriola, signat amb els àrabs invasors, el dia el 5 d’abril de 713.
????La nova novel·la de Ricardo J. Montés, és fruit d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i forma part del projecte cultural ‘Jo Tebdemir, heroi i dux’ que s’escenificarà amb diversos actes del 24 al 26 de març.
???? L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores as Castell de Riba-roja de Túria
???? L’entrada és lliure fins a completar l’aforament
 

CULTURA
✍️El escritor Ricardo J. Montés Ferrero presentará el viernes 24 de marzo su novela TEBDEMIR DUX Y REX, la historia novelada del visionario que gobernó un reino cristiano dentro del califato de Damasco. Esta novela es el apasionante relato sobre el Dux que extendió su gobernanza más allá de la invasión árabe y que construyó en Riba-roja de Túria, el espléndido palacio del que hoy se conserva el yacimiento arqueológico del Pla de Nadal.
▶Este hecho fue posible gracias al Pacto de Tudmir, también conocido como Tratado de Orihuela, firmado con los árabes invasores, el día el 5 de abril de 713.
????La nueva novela de Ricardo J. Montes, es fruto de un convenio de colaboración con el Ayuntamiento de Riba-roja de Turia y forma parte del proyecto cultural ‘Yo Tebdemir, héroe y dux’ que se escenificará con diversos actos del 24 al 26 de marzo.
????El acto tendrá lugar a las 18:30 horas en el Castell de Riba-roja de Túria.
????La entrada es libre hasta completar el aforo.


Puedes leer las entrevistas al autor en los siguientes medios de comunicación, pinchando en cada anagrama:

Logo Editorial Fanes

Web Editorial Fanes

Logo Facebook
Editorial Fanes

 

Otras novelas del autor: “EL GUARDIÁN DEL LINAJE”, comprar novela

Galería de Imágenes con todos los viajes de “El Guardián del Linaje”. 

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.